TRE extra begeleiding

Deze extra begeleiding is alleen voor mensen die persoonlijke TRE begeleiding hebben gehad of een TRE workshop hebben gevolgd.

Verantwoord TRE aanleren onder professionele begeleiding

Mensen die het maximale uit TRE willen halen als zelfhulpmethodiek, hebben zeker een aantal keren begeleiding nodig. Autorijden leer je ook niet met 1 rijles.
In deze extra begeleiding:

  • Starten we met een kort rondje: waar sta je in je tre proces en waar wil je aandacht/begeleiding in krijgen deze avond?
  • Tijdens de TRE begeleiding krijg je tips en we besteden aandacht aan jouw groeiproces.
  • Is er ruimschoots tijd om vragen te stellen en te reflecteren op je proces.

Waarom extra TRE begeleiding?

Je lichaam heeft tijd nodig om aan de positieve veranderingen te wennen. Iets wat al tijden of jaren vastzit heeft ook tijd nodig om weer los te komen. Daarbij vragen de oefeningen wat extra begeleiding om ze goed uit te voeren met als gevolg een beter resultaat. De oefeningen zijn oeverloos simpel. Zo eenvoudig zelfs dat ze vaak/meestal verkeerd worden uitgevoerd (!) Bij het verkeerd uitvoeren van de oefeningen en/of bij het opwekken van de verkeerde sensaties/trillingen los je niets op. Sterker nog, je kunt er meer moe van raken, emotioneler van worden of zelfs in een herbeleving schieten.

Wanneer je fysieke klachten en/of beperkingen hebt kun je vaak ook gewoon TRE doen, mits de oefeningen worden aangepast aan je fysieke gesteldheid.  Door deze begeleiding leer je op een diepere laag te ontspannen en dit ook vast te houden. Ik geef je tips en oefeningen mee om daarna thuis de gemaakte progressie vast te houden.
Ook kunnen er tijdens de TRE sessie emoties bij je vrij komen die je niet kunt plaatsen. Dan is het wél handig dat er een professional in de beurt is die je hierbij kan begeleiden.

De groepsavonden gaan door vanaf minimaal 4 personen.