PMA, Progressive Mental Alignment

PMA coaching is een spannende ontdekkingsreis in jezelf… in het eigen brein en de wereld van je onderbewustzijn met enorme voordelen als resultaat zoals meer energie, gezondheid, creativiteit, beter communicatievermogen, innerlijke rust en plezier in je leven.

PMA is een coachingsmethodiek

Deze gaat verder dan de bestaande methodieken. Het spoort belemmeringen, remmingen en blokkades met grote precisie en verwijdert ze op natuurlijke wijze. Deze stoorzenders, waar je je mogelijk niet van bewust bent, kunnen grote gevolgen voor jou en je omgeving hebben, zoals; vermoeidheid, agressie, irritatie en depressie.

Deze wetenschappelijk onderbouwde methode vindt zijn oorsprong in recentelijk ontdekte onderzoeksresultaten uit de biologie, fysiologie, neurologie, psychologie en kwantumfysica. Deze resultaten geven aan waarom het logisch is dat mensen vaak terugvallen in hun oude gedragspatronen en ook hoe eenvoudig het is om dit te voorkomen. Geen zweverige zaken, alleen praktische beginselen die bij iedereen hetzelfde werken. De resultaten zijn voor iedereen specifiek, want PMA helpt om de eigen remmende factoren te ontdekken en te verwijderen.

Wat raak je kwijt door PMA coaching?

PMA voegt niets toe maar haalt weg, namelijk de stoorzenders waar je zo’n last van kunt hebben, uit balans van kan raken en zelfs ziek kunt worden. Ze ontstaan op momenten van heftige emotie, angst of verdriet. Vaak zelfs onbewust. Het kan zich op vele manieren uiten:

Verminderde energie Lusteloosheid
Faalangst Fobieën
Burn-out Onzekerheid
Depressiviteit Vermoeidheid
Concentratieverlies Frustratie
Prikkelbaarheid Lichamelijke klachten

Wat levert PMA coaching je op?

  • Een beter beoordelingsvermogen
  • Betere gezondheid
  • Meer energie
  • Betere relaties op elk gebied
  • Innerlijke rust en vrijheid
  • Meer vrolijkheid
  • Betere concentratie
  • Meer begrip
  • Emotionele stabiliteit

De PMA coaches

De coaches werken via de PMA methode en zijn opgeleid en gecertificeerd door het PMA Institute in Florida (USA).

De werkwijze van PMA

Een PMA sessie duurt in principe 1,5-2 uur. De PMA coach stelt je vragen om je in staat te stellen verborgen belemmeringen, blokkades en remmingen op te sporen en definitief te verwijderen. Je kijkt naar een aaneenschakeling van gebeurtenissen van je eigen leven, zowel bewust als meer onbewust opgeslagen ervaringen. Uiteraard bepalen de aard en het aantal verborgen stoorzenders hoeveel sessies je nodig zult hebben, In ieder geval zul je na elke sessie je definitief beter voelen en meer energie hebben. PMA coaching zorgt voor groei en vitaliteit die je zelf misschien niet (meer) voor mogelijk houdt.